dilluns, 19 de desembre del 2016

Primer Conveni Col·lectiu d'Animació Sociocultural!!


Bon dia a tots i totes!

Hui volem parlar-vos d’un esdeveniment molt important a la província d’Àlava. Doncs bé, el passat dia 11 de Novembre, va tindre lloc la firma del primer conveni col·lectiu d’animació sociocultural.

Aquest conveni és un pas molt important en quant a la figura de l’animador sociocultural pues suposa una dignificació de les condicions laborals i salarials. A més en aquest conveni, es regula les condicions de maternitat, la jornada laboral fins a les 72 hores,  ampliació dels dies de vacances. D’altra banda es important comentar que no s’han pogut regular tots els aspectes proporcionats atés que aquest conveni es té que ajustar al conveni estatal.

La nostra opinió respecte a aquest procediment es positiva ja que pensem que açò pot ajudar a definir les bases de la professió, així com millorar la situació laboral dels professionals de l’animació sociocultural. En definitiva, aquest esdeveniment ajuda a visibilitzar la gran tasca que realitzen aquests professionals, així com una millora de les condicions laborals i de qualitat de vida de totes i tots els animadors socioculturals.

Ací vos deixem l'enllaç de la notícia publicada per europapress:
Noticia conveni

1 comentari:

  1. Es un conveni d'Euskadi, a Catalunya també n'hi ha. Al País Valencià no n'hi ha.

    ResponElimina

Big Yellow Pointer Light Orange Pointer