dilluns, 24 d’octubre del 2016

El Teatre Social (etiqueta)


Bon dia a tots i totes! En l'entrada de hui ens agradaria parlar-vos del teatre social i la importància d'aquest en el nostre dia a dia.

En primer lloc ens agradaria contar-vos què és el teatre social. Be, doncs aquest és una manera de fer teatre on allò important NO és el resultat final sinó el procés pel qual s'ha aplegat a eixe final. Les peces que integren "l'obra" de teatre són fruit del diàleg entre les persones que integren el grup. És una manera d'empoderar la població i fer-la conscient de les situacions d’opressió que podem patir, ja que es reflexiona sobre situacions que es porten a escena i per tant transformen a l'actiu i/o espectador/a.

És pot dir que el teatre social és com un lloc de trobada, un llenguatge i una eina on l'experiència personal és una de les coses més importants.

I quina és la importància del teatre social??

En definitiva, la importància del teatre social radica en que és una eina que promou el protagonisme de les persones, que facilita l'aprenentatge col·lectiu des de les experiències humanes i suposa un instrument per a la participació activa en la transformació de la realitat. És un assaig de la vida a partir de l'anàlisi de la realitat i de tots els components sistèmics que l'envolten. També és com una eina social, una metodologia per a crear acció col·lectiva

Si voleu conèixer un poc més sobre el teatre social podeu passar-se per la pestanya Teatre Social on explicarem totes aquelles sessions pràctiques que realitzem a classe sobre el teatre social, més concretament sobre el teatre de l'oprimit.

A més podeu visitar el següent link http://www.laruedateatrosocial.com/ on hi han diversos vídeos que vos poden apropar un poc més a aquest món.

Animeu-vos a deixar algun comentari sobre aquest tema tant interessant sobre la vostra opinió o les vostres experiències en el teatre social!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Big Yellow Pointer Light Orange Pointer